Loading color scheme

Privacy policy

Privacy policy

Contactgegevens:

Protonstraat 20 A
9743 AL Groningen

Tel: 050-5262362
Fax: 050-5279160
info@bakkerijbeukeveld.nl

 

Cookies of vergelijkbare technieken

Wij maken gebruik van functionele cookies op deze website. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen in de browser van je computer, tablet of smartphone.

Je kunt je afmelden voor cookies door je internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. (Chrome, Internet Explorer, Firefox en Safari) Daarnaast kun je alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van je browser verwijderen.

De volgende cookies worden op de website gebruikt:

- Google Analytics, deze cookies verzamelen geanonimiseerd gegevens over hoe bezoekers de website gebruiken.
- Functionele cookie voor het opslaan van interacties, zoals het sluiten van een popup. Waardoor deze niet opnieuw weergegeven wordt.

Persoonsgegevens die worden verwerkt

Wanneer je de website bezoekt, verwerken we anoniem gegevens. Zo registeren we het aantal bezoeken aan pagina’s en welk pad een gebruiker volgt. Deze gegevens zijn niet te herleiden tot een persoon. Ook kun je zelf actief gegevens met ons delen wanneer een contactformulier op de website gebruikt wordt. We verzamelen geen bijzondere en/of gevoelige gegevens.

Hieronder vind je een overzicht van de persoonsgegevens die we verwerken in formulieren:

- Voor- en achternaam
- E-mail adres
- Telefoonnummer
- Adresgegevens

Bakkerij Beukeveld verwerkt jouw persoonsgegevens voor de volgende doelen:

- Om de website en dienstverlening te verbeteren
- De gegevens die verzameld worden via het contactformulier worden gebruikt om antwoord te geven op de door jou gestelde vraag of contactverzoek en niet voor andere doeleinden
- Je te kunnen e-mailen of bellen indien dit nodig is om de dienstverlening uit te kunnen voeren
- Bakkerij Beukeveld verwerkt ook persoonsgegevens als we hier wettelijk toe verplicht zijn, zoals het voldoen aan de belastingplicht

Bewaartermijn

Bakkerij Beukeveld bewaart je persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor je gegevens worden verzameld. We hanteren hiervoor de wettelijke bewaartermijnen.

Rechten

Recht op inzage
Je hebt het recht om je persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Je kan hiervoor een verzoek indienen bij info@bakkerijbeukeveld.nl

Recht op rectificatie
Zijn gegevens fout doorgegeven, veranderd of door ons fout verwerkt, dan passen we deze na verzoek aan

Recht op indienen van een klacht
Mocht je een klacht willen indienen dan kan je dat doen via www.autoriteitpersoonsgegevens.nl

Recht op overdracht
Als je besluit over te stappen naar een andere partij dan heb je het recht om de gegevens van ons te ontvangen en deze over te dragen naar een andere partij

Recht op het stoppen van het gebruik van gegevens
Als je niet langer wilt dat wij jou gegevens gebruik dan mag je dit aangeven en zullen we deze gegevens vernietigen

Hoe worden de gegevens beveiligd?

Bakkerij Beukeveld neemt de bescherming van je gegevens serieus door de website marktconform te beveiligen.

Als je de indruk hebt dat je gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op via info@bakkerijbeukeveld.nl

Wijzigingen in het privacy- en cookiebeleid

Het is mogelijk dat het privacy- en cookiebeleid in de toekomst wordt uitgebreid of gewijzigd. We raden je daarom ook aan om regelmatig op deze pagina te kijken of er wijzigingen zijn. Als deze wijzigingen heel ingrijpend zijn, zullen we zorgen dat ze op een duidelijke en opvallende manier gecommuniceerd worden.

OVERWINNINGSPLEIN

Overwinningsplein 109
9728 GS Groningen
Tel: 050-5250141

  • Ma. t/m Vrij.: 08.30 - 18.00 uur
  • Zaterdag:   08.00 - 17.00 uur
  • Maandag: gesloten
  • Di. t/m Zat.: 08.30  - 15.00 uur

Publish modules to the "offcanvs" position.